Ruilen en retourneren – LuxaYard
Meteen naar de content

Niet tevreden? geld terug

Gratis verzending in NL & BE !

  Ruilen en retourneren

  Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw bestelling, neem dan contact met ons op. Bij LuxaYard willen we dat onze klanten 100% tevreden zijn met het product dat ze bij ons hebben gekocht. Als u problemen hebt met de verzending of het product en u voelt zich gefrustreerd, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens of via onze contactpagina en ons team zal u meteen helpen.

  Hier zijn enkele FAQ's over ons terugbetalingsbeleid:

  1. WAT IS DE TERUGBETALINGSTERMIJN?
  We hebben een garantie van 14 dagen, wat betekent dat u een product binnen 14 dagen na ontvangst kunt terugsturen.

  2. HOE LANG DUURT HET OM MIJN GELD TERUG TE KRIJGEN?
  Terugbetalingen (minus verzendkosten) worden gedaan naar de oorspronkelijke betaalmethode nadat we de producten hebben ontvangen, geïnspecteerd en er zeker van zijn dat ze niet zijn geopend. Alle klanten moeten contact met ons opnemen na het retourneren van het pakket en ons voorzien van tracking informatie, zodat we de terugbetaling kunnen verwerken.
  Let op: De meeste financiële instellingen hebben gemiddeld 3-5 werkdagen nodig om de terugbetaling te verwerken nadat wij deze hebben uitgegeven.

  RUIL- EN TERUGKEERBELEID

  3. WAAROM KUNNEN SOMMIGE VAN UW SCHOONHEIDS- EN GEZONDHEIDSPRODUCTEN NIET WORDEN GERETOURNEERD NA OPENING?
  Sommige van onze schoonheids- en gezondheidsproducten worden beschouwd als hygiëneproducten. Wij nemen hygiëne en openbare veiligheid serieus en voor de veiligheid van al onze klanten staan wij het retourneren van geopende artikelen niet toe. Wij staan niet alleen in deze beslissing - andere leveranciers van schoonheids- en gezondheidsproducten staan om dezelfde redenen geen geopende producten toe.

  4. WAAROM KUNNEN AANGEPASTE PRODUCTEN NIET WORDEN GERETOURNEERD?

  Sommige van onze producten kunnen worden aangepast, zodat er voor iedereen een uniek product is. Vanwege dit unieke karakter kunnen deze producten niet worden geretourneerd omdat ze simpelweg onbruikbaar zijn en zullen worden weggegooid.

  5. MOET IK DE VERZENDKOSTEN VAN MIJN RETOURZENDING BETALEN?
  Ja, alle klanten zijn verantwoordelijk voor hun eigen retourverzendkosten. Wij raden u aan uw retourzending te versturen met een tracking optie omdat onze partner niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor zoekgeraakte retourzendingen.

  6. KAN IK MIJN PRODUCT TERUGSTUREN ZONDER CONTACT MET U OP TE NEMEN?
  U moet contact met ons opnemen voordat u uw retourzending verstuurt, omdat het retouradres anders kan zijn dan het adres waar uw bestelling oorspronkelijk vandaan kwam.

  7. HOE KAN IK CONTACT MET U OPNEMEN?
  U kunt ons per e-mail bereiken op info@luxayard.nl of via het contactformulier op onze contactpagina. Het team van LuxaYard werkt zeven dagen per week, 24 uur per dag. We garanderen altijd een reactie binnen 24 uur en helpen u graag!


  8. MIJN BESTELLING IS BESCHADIGD, WAT MOET IK DOEN?
  De snelste manier is om een foto bij te voegen waarop de slechte kwaliteit of het beschadigde deel van het artikel te zien is. Foto's op een vlakke ondergrond waar u duidelijk het etiket en het defect kunt zien, zijn het beste. Wij gebruiken deze informatie om u te helpen met uw bestelling en om fouten in de toekomst te voorkomen.

  9. IK HEB HET VERKEERDE PRODUCT ONTVANGEN, WAT MOET IK DOEN?
  De snelste manier is om een foto van het product toe te voegen aan een e-mail naar onze klantenservice. De foto's kunnen het best genomen worden op een vlakke ondergrond waar het etiket en het defect duidelijk te zien zijn. Ons team zal u helpen het probleem zo snel mogelijk op te lossen. U zou binnen 24 uur een reactie moeten ontvangen. Wij zullen deze informatie gebruiken om u te helpen met uw bestelling en fouten in de toekomst te voorkomen.

  10. WAT IS HET RETOURADRES?
  F, Kang Zhong Building, No.2 Commercial Second Street, Niushan Zhong Wu Wei, Dongcheng Street, Dongguan city, Guangdong Province.
  Bedrijf: Yunling Warehouse