Herroepingsrecht – LuxaYard
Meteen naar de content

Niet tevreden? geld terug

Gratis verzending in NL & BE !

  Herroepingsrecht

  Veelgestelde vragen over ons retourbeleid
  Voor het geval het nog niet duidelijk is, volgen hier enkele veelgestelde vragen over ons retourbeleid:

  Wat is de retourtermijn?
  U kunt een product binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling retourneren.

  Hoe lang duurt het voordat ik mijn geld terugkrijg?
  Een volledige terugbetaling zal worden uitgegeven aan de oorspronkelijke betalingsmethode zodra we de producten hebben ontvangen, geïnspecteerd en bevestigd dat ze niet zijn geopend. Alle klanten moeten contact met ons opnemen na het retourneren van het pakket en ons voorzien van track & trace gegevens, zodat we de terugbetaling kunnen verwerken.
  Let op: De meeste financiële instellingen hebben gemiddeld 2 werkdagen nodig om de terugbetaling te verwerken.

  Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw bestelling, neem dan contact met ons op. Bij LuxaYard willen we ervoor zorgen dat onze klanten 100% tevreden zijn met het product dat ze bij ons hebben gekocht. Als u problemen hebt met de verzending of het product en gefrustreerd bent, neem dan contact met ons op en ons team zal u onmiddellijk helpen.

  Hoe kan ik mijn bestelling geheel of gedeeltelijk retourneren?
  Als u besluit uw producten binnen de afkoelingsperiode van 30 dagen aan ons te retourneren, betalen wij u het volledige bedrag binnen 2 werkdagen na ontvangst van het product terug. Helaas kunnen we de kosten van de retourzending niet vergoeden.

  Volg de onderstaande stappen om uw product te retourneren:

  1. neem hier het retourformulier en vul dit zo volledig mogelijk in.

  2. stuur ons een e-mail op info@milvo.de met de mededeling dat u uw bestelling of een deel ervan wilt retourneren.

  3. wacht op een antwoord van onze klantenservice of we de retourzending kunnen accepteren. Zij zullen u ook het retouradres geven (let op: dit is niet het adres op onze website).
  4. Als wij uw retourzending kunnen accepteren, dient u het volgende te doen.

  Verpak het te retourneren product netjes en veilig, bij voorkeur in de originele verpakking. 5. Stuur het pakket naar het retouradres dat je van onze klantenservice hebt ontvangen.

  6. Stuur de Track & Trace code naar onze klantenservice.

  Wanneer je pakket aankomt en is gecontroleerd, betalen we je de waarde van de geretourneerde producten terug via de betaalmethode waarmee je hebt betaald.

  Helaas kunnen producten die aan een of meer van de volgende criteria voldoen niet worden geretourneerd:

  a. Verzegelde producten. Als de verzegeling is verbroken, kunnen deze producten niet worden geretourneerd.
  b. die door de handelaar zijn vervaardigd volgens specificaties van de consument (maatwerk);
  c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn
  d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;


  Annulering van geplaatste bestellingen
  Onze bestellingen worden direct in behandeling genomen, dus annuleren is helaas niet mogelijk.

  Beschadigde producten bij aankomst
  Wat jammer! Helaas kan het voorkomen dat uw product tijdens het transport beschadigd raakt. Als u een beschadigd of verkeerd product heeft ontvangen, neem dan binnen 30 dagen na ontvangst van het product contact met ons op. Daarna vervalt helaas de retourtermijn.

  Voor de snelste oplossing stuurt u ons een e-mail met een foto waarop het beschadigde deel van het artikel te zien is. De beste foto's worden genomen op een vlakke ondergrond waar het label en het defect duidelijk zichtbaar zijn. Wij zullen deze informatie gebruiken om u te helpen met uw bestelling en fouten in de toekomst te voorkomen.

  In het geval van een defect zorgen wij altijd gratis voor een nieuwe verpakking. Stuur je het product liever terug? Dan betalen wij u het volledige aankoopbedrag terug.

  Heb je vragen over beschadigde producten bij aankomst, neem dan contact met ons op via info@LuxaYard.nl  Productfouten of defecten na gebruik
  Wat vervelend! Helaas kan het voorkomen dat er na verloop van tijd een productiefout optreedt. Dit moet een echt defect zijn. Dat wil zeggen dat het onderdeel kapot is en niet meer voldoet aan de door de fabrikant voorgeschreven norm. Slijtagedelen zijn uitgesloten van productiefouten of defecten.

  Heeft u vragen over productiefouten of defecten na gebruik, neem dan contact met ons op via info@LuxaYard.nl  Levering van verkeerde producten
  Wij doen ons best om alle bestellingen correct te verwerken. Helaas kan het voorkomen dat er bestellingen doorschieten en wij het verkeerde product aan u leveren. Wij lossen het probleem uiteraard op en sturen u kosteloos de juiste bestelling toe.

  Heeft u vragen over de levering van verkeerde producten, neem dan contact met ons op via info@LuxaYard.nl  Moet ik betalen voor de retourzending?
  Ja, alle klanten zijn verantwoordelijk voor de kosten van een retourzending. Wij raden u aan uw retourzending met Track & Trace te versturen, omdat wij geen verantwoordelijkheid kunnen nemen voor zoekgeraakte retourzendingen.

  Kan ik mijn product terugsturen zonder contact op te nemen?
  Nee. Je moet contact met ons opnemen voordat je een retourzending verstuurt. Zo weten wij precies welke retouren verwerkt moeten worden.

  Hoe kan ik contact met jullie opnemen?
  U kunt ons per e-mail bereiken op info@LuxaYard.nl Het team van LuxaYard.nl werkt zeven dagen per week. We garanderen een antwoord binnen 8 uur en helpen u graag!


  Mijn bestelling is beschadigd, wat moet ik doen?
  Voor een snelle oplossing kunt u het beste een foto meesturen waarop de slechte kwaliteit of het beschadigde deel van het artikel te zien is. De beste foto's worden genomen op een vlakke ondergrond waarop u het etiket en het defect duidelijk kunt zien. Wij zullen deze informatie gebruiken om u te helpen met uw bestelling en fouten in de toekomst te voorkomen.

  Als je een beschadigd of onjuist product hebt ontvangen, neem dan binnen 30 dagen na ontvangst van het product contact met ons op. Daarna vervalt helaas de retourtermijn.